Over ons

Bij CarProf van Alpen in Hooge Zwaluwe kunt u terecht voor al uw onderhoud en reparaties op het gebied van automobiliteit. Het willen helpen van klanten met problemen aan hun auto zit dan ook bij oprichter Jeroen van Alphen in het bloed.

 

Jeroen heeft namelijk jaren gewerkt in het familiebedrijf van zijn grootvader, Renault dealer Autobedrijf Tijssen (later bekend onder de naam Auto Indumij Oosterhout). Omdat hij zich meer wilde focussen op het persoonlijke contact met de klant, besloot hij in 2007 dat het tijd werd om op eigen benen te gaan staan.

 

In Made begon hij, in het oorspronkelijke pand van zijn grootvader, een merkonafhankelijk autobedrijf. Het bedrijf groeide en wegens ruimtegebrek werd in 2016 het huidige bedrijfspand in Hooge Zwaluwe in gebruik genomen. Vandaag de dag bent u bij CarProf van Alphen aan het juiste adres voor al uw auto onderhoud en reparaties. We beschikken over een modern ingerichte werkplaats met vier bruggen. De werkplaats is bekend met alle merken. Door regelmatige trainingen en cursussen zijn de monteurs altijd up-to-date en gaan ze geen uitdaging uit de weg.

Jeroen van Alphen

Eigenaar Jeroen van Alphen

 

Erkend leerbedrijf

Wij zijn  een erkend leerbedrijf. Iets waar we erg trots op zijn. Goede leerbedrijven zijn onmisbaar, hier maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat van hen wordt verwacht. CarProf van Alphen biedt leerlingen deze kans.

 

BOVAG

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Team CarProf van Alphen

Het enthousiaste team van CarProf van Alphen